Restitutiebeleid

Terugbetalingsbeleid met 7 dagen geld-terug-garantie

Bij Liveiptvod willen we ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met onze service. Als u technische vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons technische team zal niet van uw zijde wijken totdat u tv kijkt! Als u echter van mening bent dat de service die u heeft aangeschaft niet aan uw eisen voldoet en u heeft geprobeerd problemen op te lossen met onze ondersteuningsmedewerkers, willen we de zaken rechtzetten.

Hoewel we graag willen weten waar het mis is gegaan of hoe we kunnen verbeteren, volgt u de onderstaande stappen voor een volledige terugbetaling binnen 7 dagen na uw aankoopdatum. Als de 7 dagen zijn verstreken en u nog steeds een probleem heeft, kunt u op elk moment contact met ons opnemen via onze Whatsapp of via e-mail om uw probleem op te lossen.

Stappen voor het aanvragen van een terugbetaling: Neem contact met ons op via Whatsapp of via ons ondersteunings-e-mail. Gebruik hetzelfde e-mailadres dat u heeft gebruikt om onze diensten te kopen. Vermeld uw factuurnummer.

 

Liveiptvod, The Best IPTV Service Since 2018, Has More Than 44,133 Satisfied Customers, Making It The Leading IPTV Provider Worldwide!

Copyright © Liveiptvod  2018-2023

+443324354653

Roald Amundsenstraat 60 Emmen 7825 AV Netherlands